ToLgahan Sayışman & Berrak Tüzünataç Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sizden GeLen Düz YazıLaR..

Sizden GeLen Düz YazıLaR.. Empty Sizden GeLen Düz YazıLaR..

Mesaj tarafından GeM-VaMus Perş. Tem. 02, 2009 7:37 pm

KURŞUN YARASI ÇANAKKALE

İşte o gün..Gökyüzünün, denizin, dağların kızıla boyandığı gün...O sabah milletin kaderini sonsuza kadar deiştirecek o sabah...Belkide o an o saniye...

Türk ordusu vatanı savunmak için hiç gözünü kırpmadan düştü ateşe...Cayır cayır yanana dek ağlayana dek anaların bacıların gözleri...Daha ana kuzuları iken çıktılar yola. Mehmetçik yiğit olup siper aldılar vatanı.
Kalplerınde vatan sevgisi, arkalarında ana dualarıyla karış karış geçtiler Çanakkaleyi...Düşman güçlüydü. Yenılmez, korkusuz, gözü pekti sanki...Bizim Mehmetçiklerımızde ise cephane yok...Yiyecek yok..Yeterli ilaç yok...Tek yüreklerindekı vatan aşkı vardı...Çanakkale ahhh Çanakkale...Çelikten bır saldırıya karşı etten ve kemıkten bır savunma yerıdır şimdi. Savaş başladı...Gözü pek Anzak askerlerı hiç düşünmeden yurdumuza işgal etmeye devam ediyorlardı...Baş Komutan M. Kemal askerlerımızın basında savaş emırlerı verırken bu guçlu ordu karşısında daha fazla dayanamadı Anzaklar...Türk ordusunun içinde yanan ateş, savaşa giderken "Allah Allah" seslerıyle yankılanıyordu tum Çanakkale...Sonunda savaş bıttı...Bizim Mehmetçiğimiz, annelerının kınalı kuzuları bu vatanı kurtardılar...

Denız, gökyüzü, dağlar kızıla boyanmıştı ama işte Çanakkale GEÇİLEMEMİŞTİ...Kardeş olmuştu Ahmet, Mehmet..Savaşın tek izleri kalmıştı...Hepsinınde duyguları aynıydı...

"Bu Vatan Bizimdir...Kimselere Vermeyeceğiz...Çanakkale Geçilemedi..Geçilemez.."

Gülşah Çetın
16.06.2009
Salı
GeM-VaMus
GeM-VaMus
Site Admini
Site Admini

Rep Gücü : 1143

http://tolgahan-berrak.yetkinforum.com

Sizden GeLen Düz YazıLaR.. Empty Geri: Sizden GeLen Düz YazıLaR..

Mesaj tarafından GeM-VaMus Çarş. Ağus. 12, 2009 11:33 pm

MUTLU SON…

Bugün yine sensiz uyandım… Döndüm baktım yastığın boştu… Sensizliğin kokusu yayılmıştı etrafa… İçten içe büyümüştü hasret… Aslında mutluyum sayılır… Gün geçtikçe beni bekleyen mutlu sona daha çok yaklaşıyorum… Oğluma ve sana daha çabuk kavuşmak umuduyla yanıyor bu yüreğim…

Evet mutluluğumun diğer sebebini de bildin… Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun Vahide’mm… Bu sensiz geçirdiğim 8. yıldönümü… Ne kadar mutlu değil mi ? Bak bende sona çok yaklaştım… Oğlumuz nasıl ? Ona iyi bakıyorsun değil mi ? Tamam birtanem ağlama dedim ya sana geliyorum güzel karım benim…

Özlem bitecek artık… Ama yarın… Son bir kez Ramiz babalara uğramam lazım… Sonra ani ( ve güzel ) sonum için bana kızmasınlar… Senin yaptığın gibi ayrılmayacağım onlardan… Mutlulukla ayrılacağım… Ama onlar ayrılık vedasını bilmeyecekler… Mutlu geçecek gün.. Çünkü bu MUTLU SON…!

Gülşah ÇETİN
15 Temmuz 09
Çarşamba
GeM-VaMus
GeM-VaMus
Site Admini
Site Admini

Rep Gücü : 1143

http://tolgahan-berrak.yetkinforum.com

- Similar topics